راه اندازی نرم افزار تحت وب کتابخانه (آذرسا)
مجهز شدن کتابخانه های دانشگاه به نرم افزار مدیریت یکپارچه منابع علمی آذرسا با هدف ارائه بهتر، با کفیت و موثرتر خدمات کتابخانه به دانشجویان و پرسنل دانشگاه و جهت بهره گیری از تکنولوژی‌های جدید حوزه فناوری اطلاعات و مدیریت مناسب منابع علمی دانشگاه، سامانه نرم افزاری مدیریت کتابخانه آنلاین آذرسا 4 برای کتابخانه های دانشگاه خریداری گردید. این سامانه بعنوان ابزاری قدرتمند در جهت گردآوری و اشاعه اطلاعات در درون دانشگاه و کتابخانه‌ها مورد استفاده قرارخواهد گرفت. ویژگی انعطاف پذیری نرم‌افزار به کاربران امکان می‌دهد که نرم افزار را مطابق نیاز خود سفارشی سازی نمایند. در واقع نرم افزار مدیریت کتابخانه تحت وب راهکاری است جهت سهولت و توسعه دسترسی به منابع علمی و تحقیقاتی ، از طریق سازماندهی و مدیریت یکپارچه و فراگیر اطلاعات.